Skriv ut  
 
  Friidrott :
   IF VOM info
   Friidrottscupen 2017
   Terrängcupen 2017
   RESULTAT 2012-2016
   Tävlingsredskap
   Distrikts och övriga tävlingar
   Bildgalleri


 


Suomeksi
In English
IF VOM info

Här publiceras information från IF VOM

April info originaldokument:IFVOM2017APRIL

Resumé träningar och cuper Träningar och cuper

Infobrev från IF VOM

IF VOM har nu börjat sin nya verksamhet på allvar. Under vintern har vi haft många möten och planerat hur träningar, RT-tävlingar, terrängcup och Ärevarvet skall se ut. Många har varit med om planeringen och entusiasmen stor.
Här kommer lite info kring vad som är på gång de kommande månaderna:

Terrängcup
Årets terrängcup ordnas som tidigare i samarbete med OIF Skidor och VIF Skidor. Fjolårets cup blev en succé som vi gärna vill upprepa. Datumen och plats för terrängcupen finns nedan och tiden är 18.30:
Ti 11.4 Sportplan i Oravais
Må 17.4 Lokalen i Vörå
Ti 25.4 Maxmo dansbana
Ti 2.5 Hellnäs
Ti 9.5 Norrvalla
Ti 16.5 Maxmo dansbana

Träningar
Under träningarna är ungdomarna och knattarna indelade i två grupper: äldre gruppen som är födda 2005 och tidigare samt yngre gruppen födda 2006-2009.

Påskveckan: Den äldre gruppen fortsätter sin träning med träning i botniahallen kl 18.00. Den yngre gruppen påbörjar sin träning vid Norrvalla 19.00- 20.30. Träningarna sker inomhus, men eventuellt uppvärmning utomhus ifall vädret tillåter.
Veckan efter Påsk och framåt: Äldre gruppen flyttar sin träning till kl 19.00-20.30 vid Gamla Gymnasiet. Yngre gruppen fortsätter vid Norrvalla 19.00 – 20.30. Träning inomhus och/eller utomhus enligt tränarens direktiv.

Detta betyder att det blir enklare att skjutsning ifall man har syskon i olika grupper.

Under sommarsäsongen kommer träningarna att alternera mellan Oravaisplanen, Maxmoplanen och Vöråplanen. Mera info kommer om det senare.

Ärevarvet
Detta år kommer Ärevarvet att arrangeras i Oravais 7.6. Ärevarvet är ett sätt att samla medel för verksamheten. Medel behövs för att driva en bra verksamhet med träningar, tävlingar och lägerverksamhet.

Barnledarutbildning
22-23.4 anordnas en Barnledarutbildning i Nykarleby. Deltagaravgiften betalas av projektet Talangjakten. Barnledarutbildningen ger grunderna för olika grenar samt mycket praktiskt. Egentligen har anmälningstiden gått ut, men intresserade kan snarast möjligt ta kontakt med Johan Nordmyr så ser vi om vi får in fler deltagare.

RT i Oravais
Under juli kommer vi att anordna en RT-tävling i Oravais. Mera info om den kommer senare under träningar.

Medlemsavgift
För att täcka en del av kostnaderna i verksamheten kommer vi att ta en symbolisk medlemsavgift på 10€/ person eller 25€/familj.
För medlemsavgiften får man:
• delta i ledda träningar med utbildade tränare
• betald tävlingslicens (som behövs vid tävlingar utanför kommunen)
• deltagande i av föreningen ordnade läger samt delar av övriga lägeravgifter sponsorerade
Infospridning
För att alla skall få info om träningar, tävlingar och övrigt så har vi en facebook grupp för IF VOM samt en Whatsapp grupp. Gå gärna med i någon av dessa så att ni har aktuell information tillgänglig. Vi försöker också hålla hemsidor uppdaterade i VOM, VIF, OIF och Maxmo.


 

  
  Vörå IF | Skidning | Backhoppning | Fotboll | Orientering | Slalom | Friidrott